top of page

Fyrtårnsvirksomheder

Bang & Olufsen og Grundfos er fyrtårnsvirksomheder i Uddannelse til grønne job. Hos Projekter imidt er vi stolte af samarbejderne, og vi er glade for, at de to store virksomheder medvirker aktivt i projektet.

 

Fyrtårnsvirksomhederne bidrager i Uddannelse til grønne job ved at give de unge projektdeltagere indsigt i, hvilke jobs man kan få som faglært indenfor den grønne omstilling. Det foregår ved, at fyrtårnsvirksomhederne - to gange årligt i løbet af projektperioden fra 2023 til 2025 - inviterer en gruppe unge projektdeltagere på besøg. Her får de unge en rundvisning på virksomheden samt møder nogle af medarbejderne og hører om grønne jobmuligheder og fagretninger. Besøgene bidrager til de unges afklaringsproces i forhold til valg af fagretning, ligesom det motiverer de unge til at fortsætte på uddannelsen. 

I sidste ende er det forventningen, at B&O og Grundfos' engagement i Uddannelse til grønne job skal medvirke til at sikre, at flere elever på FGU videreuddanner sig på EUD indenfor fagområder, der bidrager til den grønne omstilling. Dette for eksempel indenfor byggeri, jern og metal. På den måde bidrager projektet til at sikre en veluddannet arbejdsstyrke med de kvalifikationer, som virksomhederne efterspørger i forbindelse med den grønne omstilling.

Se nyheder fra samarbejdet med fyrtårnsvirksomhederne nederst på siden.

Imageandvideogallery-headquarterandproduction-headquarters-regularwide-2020-corporate.jpg

Foto: Grundfos

Beosound_Shape_0039.jpg

Foto: Bang & Olufsen, PR

Green Ivy from the Roof
bottom of page