top of page
  • Forfatters billedeMathias Fischer

Netværksmøde bragte projektpartnere sammen

Tirsdag den 29. august 2023 blev der afholdt netværksmøde i Uddannelse til grønne job. Mødet fandt sted hos FGU Midt-Vest i Herning, og her mødtes projektpartnere fra både FGU Midtjylland og FGU Midt-Vest, for at udveksle erfaringer, idéer og viden fra det foreløbige projektarbejde.

Et møde med masser af engagement og gode idéer.

14 personer fra FGU Midtjylland, FGU Midt-Vest og Projekter imidt var tirsdag den 29. august 2023 samlet i Herning for at holde netværksmøde i Uddannelse til grønne job.


Dagens formål var, at projektpartnerne fra de to FGU-institutioner alle sammen fik mødt hinanden og på den måde dannet grobund for et godt og tæt fremtidigt projektsamarbejde.


Samtidig skulle der helt konkret udveksles erfaringer, idéer samt metode- og organiseringsovervejelser i projektet indtil nu.


Præsentationer, engagement og relevante overvejelser

Dagens møde begyndte med velkomst og rammesætning ved Uddannelse til grønne job-projektleder, Helle Gammelgaard.


Herefter blev der præsenteret et dialogværktøj, som skal bruges til at indsamle data for at blive klogere på unge projektdeltageres udvikling indenfor forskellige områder undervejs i projektforløbet. Her bød flere mødedeltagere ind med konstruktiv feedback ud fra deres erfaring og hverdag med de unge.


Dernæst præsenterede begge FGU-institutioner deres del af projektet indtil nu. Her fortalte de blandt andet om, hvor langt de er med arbejdet, hvilke overvejelser de gør sig, og hvad de har særligt fokus på.


"Fedt med vidensdeling"

En af dagens mødedeltagere, Torben Bach Larsen, der er vejleder og underviser hos FGU Midt-Vest, var glad for udbyttet af dagens netværksmøde.


"Det var fedt med noget vidensdeling og at høre, hvordan de har gjort på de andre skoler. Jeg sugede til mig, og jeg synes virkelig, det er et godt projekt, vi får sparket i gang. Jeg glæder mig til for alvor at få det ud til de unge mennesker," siger Torben Bach Larsen.


Torben Bach Larsen har store forhåbninger til udbyttet af projektet for de unge projektdeltagere.


"Jeg håber, at de unge får et større indblik i, hvad den grønne omstilling kan være med til at give, og at projektet kan give dem håb og nye idéer for fremtiden."


Åben dialog og netværk

Efter præsentationerne med opdateringer fra de to FGU-institutioner var der dialog ud fra dagens oplæg.


Derudover blev mødedeltagerne i grupper sat til at diskutere og tale sammen om det, der optager dem hver især lige nu i forhold til projektet.


Kaffe og kage rundede en givtig dag af, hvor der blev delt en masse viden og erfaringer, og hvor projektpartnerne virkelig kom på banen med en række input til, hvordan man kan tilpasse de forskellige indsatser i projektet, så de hjælper de unge i Uddannelse til grønne job bedst muligt.

22 visninger

Comentários


bottom of page